SZERSZÁMGÉP FELÚJÍTÁS

 

Gondoljunk bele, egy új, minőségi szerszámgép ára bizony nem ismer felső határt, s sokszor bizony a távolkeleti minőség nem biztos, hogy kielégíti a vásárlók igényeit, elvárásait. Optimális és egyben igen költségkímélő megoldás meglévő gépparkunk modernizálására a teljeskörű felújítás, mely biztosítja meglévő jó minőségű szerszámgépünk újkori paramétereit

1 év teljes körű garanciával!

Az ipar minden területén vannak gyengébben és vannak magasabb színvonalon szolgáltató cégek. A vevők tapasztalatai attól függnek, hogy melyikhez van „szerencséjük”. Egy gép felújítása legalább olyan hozzáértést igényel, mint egy új gép összeállítása. Sokan pórul jártak már a nem megfelelő „gépfelújítgatások” következtében, ugyanis a bizonytalan üzemelésbőladódó termeléskiesés veszteségei sokszor egy-egy új gép árát vették ki a zsebükből.

Mi már bizonyítottunk ügyfeleinknek, hogy a kezünk alól kikerülő, új gép paramétereivel rendelkező felújított, átalakított, vagy éppen egyedileg épített szerszámgépek minden elvárásnak megfelelnek. Saját raktárkészletre is felújítunk közkedvelt típusokat, ezek azonnal megvásárolhatóak a felújítás átfutási idejét mellőzve.


Ízelítő az utóbbi pár év munkáiból a teljesség igénye nélkül: